Om Oss

Välkommen till vår passionerade värld av bengaluppfödning! Vi är ett dedikerat och erfaret team av kattälskare, och som nyblivna bengaluppfödare är vi fyllda av entusiasm och kärlek för dessa fascinerande varelser.

Vår resa som uppfödare började med vår egen fascination för bengalkatten. Dess unika och vackra utseende, med sitt slående leopardliknande mönster och skimrande päls, fångade vårt hjärta från första ögonblicket. Men det var inte bara deras yttre skönhet som lockade oss – det var deras intelligens, äventyrliga natur och kärleksfulla temperament som verkligen berörde oss.

Som uppfödare inser vi att bengalkatter är mer än bara vackra husdjur; de är familjemedlemmar som förtjänar kärlek, omsorg och rättvisa. Vi sätter deras välbefinnande i fokus och arbetar för att skapa en trygg och stimulerande miljö där våra kattungar kan växa upp och utvecklas till sunda och harmoniska individer.

Genom att kombinera vår passion för katternas välbefinnande med vår strävan efter att bevara och förbättra bengalrasen, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa kattungar till älskande och ansvarsfulla hem. Vi arbetar noggrant med avel och väljer noggrant ut avelskatter med goda hälsotester, utmärkta temperament och välbalanserade egenskaper. Vi lägger stor vikt vid att matcha varje kattunge med den perfekta familjen, där de kan trivas och skapa livslånga band.

Genom vår hemsida vill vi inte bara dela med oss av vår kunskap och erfarenhet som uppfödare, utan också ge stöd och vägledning till blivande kattägare. Vi strävar efter att vara en resurs för att svara på frågor, erbjuda råd om vård och träning, samt skapa en gemenskap där bengalentusiaster kan mötas och dela sina erfarenheter.

Vi är otroligt tacksamma för möjligheten att vara en del av bengaluppfödningsgemenskapen och ser fram emot att fortsätta lära oss och växa som uppfödare. Vi är passionerade om att sprida kunskapen om denna fantastiska ras och att hjälpa andra att uppleva den samma glädje och kärlek som vi har funnit i bengalkatter.

Tillsammans med oss kan du utforska den spännande och förtrollande världen av bengaler. Välkommen till vårt dedikerade team och låt oss tillsammans skapa minnesvärda och kärleksfulla upplevelser med dessa magnifika katter.

Tobias Englund

Hej! Jag heter Tobias och jag har haft katter hela mitt liv. Min kärlek till dessa fantastiska varelser har lett mig till att upptäcka och förlora mitt hjärta till bengaler. I över 11 år har jag haft nöjet att äga och ta hand om bengalkatter och jag kan verkligen säga att det har varit en otrolig resa.

För närvarande är jag stolt ägare till tre underbara bengaler som har gett mitt liv så mycket glädje och äventyr. Deras vackra utseende, den sprudlande energin och deras unika personligheter har verkligen förtrollat mig. Jag har lärt mig att förstå deras behov och temperament och jag gör mitt bästa för att ge dem en trygg och stimulerande miljö där de kan blomstra och vara lyckliga.

Min erfarenhet som bengalägare har också gett mig möjligheten att vara en tillgång för andra kattägare som är intresserade av rasen. Jag är alltid ivrig att dela med mig av mina egna upplevelser och kunskaper för att hjälpa och stödja andra. Att vara en del av bengaluppfödningsgemenskapen är något jag är stolt över, och jag strävar efter att sprida kunskap och kärlek till denna fantastiska ras.

För mig är det inte bara en hobby att äga och vårda katter – det är en livsstil och en passion. Jag är djupt engagerad i att skapa en harmonisk och kärleksfull relation mellan människa och katt, och jag är övertygad om att bengaler är en underbar ras som kan erbjuda så mycket glädje och kärlek till rätt ägare.

Jag är tacksam för varje dag jag får spendera med mina bengaler och för möjligheten att vara en del av kattvärlden. Att vara en ägare och ambassadör för bengalerna är något som verkligen betyder mycket för mig, och jag hoppas kunna fortsätta inspirera andra att utforska den magiska världen av bengalkatter.

Tillsammans med mina älskade bengaler är jag redo att fortsätta skapa minnesvärda och kärleksfulla stunder. Jag är redo att dela min passion och sprida kunskap om denna fantastiska ras. Välkommen att följa med mig på denna fantastiska resa!

Showreel

”Bästa film”
Vinnare

”Ny filmfestival”
Vinnare

”Best Short”
Vinnare